top of page

TIETOA TIEDONKERUUSTA

Käyttäessäsi nettisivuja ja nettikauppaa, sinusta rekisteröityy tiettyjä tietoja. Tässä lisäinfoa siitä, mitä tietoja sinusta rekisteröityy, miten käytän niitä tietoja ja, miten voit poistaa tietosi rekisteristäni. 

NETTISIVUT

Nettisivuillani vieraillessasi sinusta rekisteröityy IP-osoite Facebookin pikselin ja Google Adwordsin avulla. Näiden kautta voin kohdentaa sinulle mainoksia joko Facebookissa tai Googlen haussa. Tarkempia tietoja en sinusta kuitenkaan näiden kautta saa. 

Nimeäsi, sähköpostiosoitettasi, osoitettasi ja puhelinnumeroasi voidaan kysyä näissä tilanteissa: 

- Kun haluat liittyä sähköpostilistalleni (nimi ja sähköposti)

- Kun ostat jotain nettikaupasta (Nimi, sähköposti, osoite ja puhelinnumero)

Nimesi ja sähköpostisi lisätään rekisterii esim. sähköpostilistalle VAIN silloin kun se on erikseen mainittu (Esimerkiksi "Tilaamalla materiaalin, liityt myös sähköpostilistalleni" tai "Liity tästä sähköpostilistalleni").​

 

Jos olet liittynyt sähköpostilistalle, voit irtisanoa tilauksesi milloin tahdot. Jokaisesta sähköpostista löydät alhaalta "Unsubscribe" -kohdan, josta pääset poistamaan tietosi rekisteristä. Sen jälkeen et saa enää sähköpostia, ennen kuin itse liityt listalle uudestaan. Tietosi poistuvat kokonaan rekisteristä noin kuukauden sisällä. 

NETTIKAUPPA 

Nettikaupassa (https://holvi.com/shop/Hapanjuuri/) sinusta rekisteröityy IP-osoite Facebookin pikselin ja Google Adwords avulla. Näiden kautta voin kohdentaa sinulle mainoksia joko Facebookissa tai Googlen haussa. Tarkempia tietoja en sinusta kuitenkaan näiden kautta saa. 

Jos ostat nettikaupastani jotain, oston yhteydessä sinulta kysytään tuotteiden lähettämistä varten seuraavat tiedot: Nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero. Tietojasi ei lisätä muihin rekistereihin.

KUKA TIETOJASI KÄYTTÄÄ?

Tietosi ovat vain hapanjuuri.fi -sivun käytettävissä eikä niitä jaeta kenellekään muulle. Sähköpostilistalta lähteneet, yhteydenottoja tehneet ja mahdollisiin lomakkeisiin "kertyneet" tiedot poistetaan kuukausittain. 

JOS SINULLA ON KYSYTTÄVÄÄ TIETOJESI KERÄÄMISESTÄ TAI HALUAT TIETÄÄ, MITÄ TIETOJA SIVUILLA ON SINUSTA, VOIT LAITTAA MINULLE SÄHKÖPOSTIA: emma.laaksonen@emmav.fi

bottom of page