LEHTEVIÄ JA SISÄLTÄ PEHMEITÄ KROISSANTTEJA

Tule mukaan KroissanttiKouluun!

Flour
Valmistautuminen & Raaka-aineet
IMG_7612.jpg
Taikinan sekoittaminen
IMG_9228.jpg
Leikkaaminen & Rullaus
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_1102.jpg
 
Paistaminen
IMG_9227.JPG
Juuren ruokkiminen
IMG_7602.jpg
Laminointi & Kaulinta
IMG_3065.jpg
 
Kohottaminen
Image by Jon Tyson
Ongelmatilanteet & Pohdinnat

Saat myös reseptikirjan useilla erilaisilla muunnoksilla

Reseptien määrä tällä hetkellä:

30

kroissanttikoulukansi.jpg

Haluan oppia leipomaan kroissantteja!

Mukaan tullessasi saat kaikki nämä:

  • Vinkkejä raaka-aineiden, kuten jauhojen, valintaan

  • Videoita kaikista tekovaiheista

  • Kysymyksiä ja vastauksia eri vaiheista ja ongelmista

  • Pääsyn suljettuun Facebook -ryhmään sekä mahdollisuuden kysyä kysymyksiä, jakaa onnistumisia ja auttaa myös muita kroissanttien tekemisessä.

  • Reseptikirjan (sähköinen) yli 20 reseptillä (erilaisia kroissantteja, kruffineja ja viinereitä)

KroissanttiKoulu
39€
Lue ostoehdot täältä
 

Moi, olen Emma! Kotileipuri, markkinointivalmentaja ja ikuinen ideoija. Ryhdyin leipomaan kroissantteja viime kesänä. Kroissanteissa kiehtoo tietysti niiden herkullisuus, mutta myös haastavuus, jonka se leipojalleen asettaa. Tule mukaani KroissanttiKouluun ja näytän sinulle, miten minä teen kroissantin. Omakin täydellinen kroissantti on vielä tulossa, mutta uskon, että minulla on sinulle jo paljon vinkkejä kroissanttien tekoon! Tervetuloa mukaan! 

Näytän sinulle miten itse teen kroissanttini. Tavoitteenani on aina kroissantti, joka on lehtevä ja sisältä pehmeä.

Emma, Hapanjuuri.fi