top of page

Donitsit ovat herkkua oli mikä päivä tahansa.

Kun siihen yhdistää vapun ja siman, taitaa yhdistelmä olla lyömätön!

Nyt leipomaan donitseja!

Muista tägätä meidät Instagramissa donitsikuvaasi @hapanjuuri.fi

donitsit blogi_nettisivut.png

Aikajana

TAIKINAN TEKEMINEN.png

Taikinan tekeminen

Donitsit juurella.png

Donitsien muotoilu

Donitsit juurella-3.png
Tilaa sähköpostiisi inspiraatiota leipomiseen!

Liittymällä sähköpostilistalle saat 1-2 kertaa kuukaudessa sähköpostin, joka sisältää reseptejä, linkkejä mielenkiintoisiin blogeihin ja vlogeihin sekä ideoita hapanjuurileivontaasi.

Heti liittymisesi jälkeen

saat 4 spelttireseptiä sähköpostiisi!

Psst. Pidän tietosi turvassa enkä jaa niitä kenellekään. Voit tutustua sivujeni rekisteriselosteeseen täältä. 

Paistaminen

Donitsit juurella-4.png
sima
IMG_2085.JPG

JUURISIMA

2g kuivattua juurta TAI

1/2tl tuoretta aktiivista

2,5l kädenlämpöistä vettä

250g fariinisokeria/sokeria

1 sitruuna siivuina

1 appelsiini siivuina

Sekoita aineet ja anna olla huoneenlämmmössä kunnes alkaa kuplimaan (1-3 päivää). Pullota, lisää rusinoita ja odota, kunnes simassa on selkeästi kuplia (maistettaessa) ja rusinat ovat nousseet pintaan. 

Psst. jos teet siman kuivatulla juurella, voit ensin lisätä juuren ja veden. Odottele, välillä sekoitellen, kunnes juuri on liennut veteen.

Tilaa sähköpostiisi inspiraatiota leipomiseen!

Liittymällä sähköpostilistalle saat 1-2 kertaa kuukaudessa sähköpostin, joka sisältää reseptejä, linkkejä mielenkiintoisiin blogeihin ja vlogeihin sekä ideoita hapanjuurileivontaasi.

Heti liittymisesi jälkeen

saat 4 spelttireseptiä sähköpostiisi!

Psst. Pidän tietosi turvassa enkä jaa niitä kenellekään. Voit tutustua sivujeni rekisteriselosteeseen täältä. 

Nettikaupassa nyt
bottom of page