Valmistautuminen & Raaka-aineet
Taikinan sekoittaminen
Leikkaaminen & Rullaus
Paistaminen
Juuren ruokkiminen
Laminointi & Kaulinta
Kohottaminen
Ongelmatilanteet & Pohdinnat
Saat myös reseptikirjan useilla erilaisilla muunnoksilla
Reseptien määrä tällä hetkellä:
30
Haluan oppia leipomaan kroissantteja!
Mukaan tullessasi saat kaikki nämä:
-
Vinkkejä raaka-aineiden, kuten jauhojen, valintaan
-
Videoita kaikista tekovaiheista
-
Kysymyksiä ja vastauksia eri vaiheista ja ongelmista
-
Pääsyn suljettuun Facebook -ryhmään sekä mahdollisuuden kysyä kysymyksiä, jakaa onnistumisia ja auttaa myös muita kroissanttien tekemisessä.
-
Reseptikirjan (sähköinen) yli 20 reseptillä (erilaisia kroissantteja, kruffineja ja viinereitä)
Moi, olen Emma! Kotileipuri, markkinointivalmentaja ja ikuinen ideoija. Ryhdyin leipomaan kroissantteja viime kesänä. Kroissanteissa kiehtoo tietysti niiden herkullisuus, mutta myös haastavuus, jonka se leipojalleen asettaa. Tule mukaani KroissanttiKouluun ja näytän sinulle, miten minä teen kroissantin. Omakin täydellinen kroissantti on vielä tulossa, mutta uskon, että minulla on sinulle jo paljon vinkkejä kroissanttien tekoon! Tervetuloa mukaan!
Näytän sinulle miten itse teen kroissanttini. Tavoitteenani on aina kroissantti, joka on lehtevä ja sisältä pehmeä.